1. Vaše křestní jméno a věk. (popř. odkud pocházíte)
jakub ,18
2. Kolik máte času na raidování, jste ochoten se přizpůsobit? (kolik dní v týdnu a které dny, od-do) Po-Stvrtok od 15:00-07:30(musim dos koly) Piatok-Nedl: podla toho ako s holkou, ale vecsinou som tu vecer
3.Jaké máte zkušnosti s raidováním před a po BC??
PredBC ziadne. BC:OkremILIDANA,Kela,ARCHi a SnP bossov vsetko dole, bud tankovane alebo offtankovane.
4. jaký máte eq, zkuste si ho obhájit + link na armory
80 mam len 2hy den a nikde som sa este nedostal.MAkam vsak na LW z ktoreho su celkom pekne veci.
5. Jaké máte talenty, jste ochoten si je kvůli raidu a prospěchu guildy změnit?
Feral.Bol by som to schopny zmenit, ale necitil by som sa 100% na to, pretoze uz som si zvykol na Ferala.
6.Vaše předchozí guildy, proč jste odešel / byl vyhozen ?
G. Death From Darkness jedna sa o gildu znamich z jedenho FREEEcka.Dovody preco chem odist, v gilde ostal jeden heal a su tma 4 tanci.Z Progressom to moc ruzovo nevyzera,pretoze nasmu hlavnemu healu sa neche expit :)V poslednej dobe nam odislo apr hracov.Uz sa vG necitim tak ako pred tim .
7. Proč jste si vybral naši guildu a čím si myslíte že můžete být pro guildu prospěšný?
Pri prezrety armory som zistil, ze nemate ziadneho ferala v G, co mi vsak uz Woodi pred tim povedal. Pocul som ze ste Progressovali MH, a to uz svedci o potenciale G
8. Napište něco málo o vás.
Studujem na GYmnaziu 4rocnik(posledny, maturansky) potom sa chystam na Vysoku smer ekonomicky,a le nw kde :
.Uz vyse roka chodim so super holkou.Medzi zaluby patri: sex, bozkavanie,WoW, Progresss a jedenie
Mam pokazeny BACKSPACE na lavesnici takze chyby neopravujem a dufam, ze sa to precitat .