Azeroth Avengers forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Azeroth Avengers forum

Forum guildy Azeroth Avengers na serveru Drak'thul

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Darkmastter,resto shaman,80 lvl

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Darkmastter
Hated

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 09. 01. 09

Darkmastter,resto shaman,80 lvl Empty
PříspěvekPředmět: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeFri Jan 09, 2009 7:47 pm

Cau Smile
1. Vaše křestní jméno a věk. (popř. odkud pocházíte)

Marek, je mi 15 let, pochazim z Usti nad Labem

2. Kolik máte času na raidování, jste ochoten se přizpůsobit? (kolik dní v týdnu a které dny, od-do)

Hraju kazdej den, mohu hrat od 16:00 do 0:00

3.Jaké máte zkušnosti s raidováním před a po BC??

Na BC skoro vsechny raidy cely az na SWP. A na Wotlku sem byl celej naxx 10, OS 25 i 10, Malygose sem jeste vubec nebyl.

4. jaký máte eq, zkuste si ho obhájit + link na armory

tak mam T7 3/5 z 10 naxxu
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Darkmastter

5. Jaké máte talenty, jste ochoten si je kvůli raidu a prospěchu guildy změnit?

Tak mam 0,11,60 a neni problem kdyz mi nekdo poradi Smile

6.Vaše předchozí guildy, proč jste odešel / byl vyhozen ?

GuarDian OFthe NORTHREND nebyl sem vyhozen, odesel sem sam kvuli tomu ze se pomalu rozpadala.

7. Proč jste si vybral naši guildu a čím si myslíte že můžete být pro guildu prospěšný?

Dozvedel sem se o vas od kamose protoze chtel jit kvam. Budu vas healovat Wink

8. Napište něco málo o vás.

Hrajem WoW asi 2 roky, na ofiku hraju asi 1 rok. Tak to je asi tak vse Smile

Naposledy upravil Darkmastter dne Fri Jan 09, 2009 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Woodie
Warchief
Woodie

Poeet p?íspivku : 315
Registration date : 13. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeFri Jan 09, 2009 9:15 pm

+ hrací čas, jsi si jist, že můžeš do 0:00?
+ čistý 10 men naxx
- zkušenosti z BC, koukal jsem na datumy achievementů, ale lepší někdy, než vůbec.
- chybí enchanty, gem v pásku
- docela nic moc mp5
- 70 lvl trinkety
- věk, ikdyž někteří old school jsou větší čuňata než puberťáci, nebudeme jmenovat že Very Happy Razz

Podtrženo, sečteno, jsi v mínusu, ale když to vezmu tak okolo, tak enchanty nevadí, sám nowa je nemá za což bych mu .. !!!
Ten mp5 se zvedne, trinket koupíš za badge možná něco dropne:) Enchanty doděláš.

Máme tady 1resto shamana + jednoho casual, na raidy bývá dost healeru tak by si se musel sem tam spokojit se střídačkou. To se týká 25, 10m už chodíme jen na doeqippeni lidi.

Pokud by ti nevadily občasné narážky od Nowy, který má vetší ego než se do něj vejde Very Happy a nemá rád když je někdo lepší než on, tak by ses tu i uchytil.. Doufám že to nečte Very Happy

Uvidíš co Harbinger a ostatní z rady starších, je to banda slackerů takže si na odpověď ještě počkáš.
za mě PRO
Návrat nahoru Goto down
http://avengers.goodforum.net
Darkcooll
Class Leader

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 1:36 am

Ahoj, já jsem jeden z těch slackerů co mají raději starší maso. Ale na tenhle věk rád vzpomínám-v dobrém. Přihláška je to spíše průměrná a co se equipu týče-ano, v Naxxu jsi parkrát byl:). Ne,vážně-místo si tu najdeš, v aktuálním počtu healerů se může stat, ze si asi obcas pujdes neco s pugem,ale zapojime te jak to jen půjde.
Já jsem PRO. Doufám, ze si co nejdříve budoš moci napsat o invite a zavítat do rodiny....
Návrat nahoru Goto down
Harbinger
Class Leader
Harbinger

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 11. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 3:21 pm

Aj ja ta zdravim.
No takze: co pre teba znamena skoro vsetky Bc raidy? Vobec nemas za to achievementy, za druhe za to je repka ktora vyzera tak na 2-3 runy(celeho dungu)...
Tvoj vek mi je ukradnuty(sice by bolo lepsie 18+) ale pokial sa budes chovat ako jeden z nas, a naozaj mozes do 00:00, vobec si toho nevsimam.
Dalej mas plus ze si si stihol uz pozriet Naxx10 a ostatne a mas tam z toho aj EQ Smile
To ze hras na ofiku uz 1 rok moc o tom nesvedi(mozno si bol dost dlho PvP).
Verdikt: No ja sa zatial zdrziavam hlasu, necham na ostatnych.
Návrat nahoru Goto down
martyy
Class Leader

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 15. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 4:14 pm

Cus,

I přesto že se v classu shaman moc nevyznám, působí na mě tvůj equip obstojným dojmem. Talenty nemohu posoudit, ale píšeš že jsi ochoten si je změnit, takže v tom problém nevidím. Další věc je věk. Doufám že budeš mít skutečně čas na raidy, jak píšeš. Také doufám že jsi rozumný člověk a občas sneseš (navzdory svému věku) nějakou tu kritiku Wink . Co se týče repky, tak jsi evidentně dost chodil Kara, také v BT, MH jsi byl, takže zkušenosti s raidováním máš.

Dobrý heal se v guildě vždycky hodí a myslím že ty máš rozhodně potenciál jím být. Jsem PRO abys dostal šanci a ukázal co v tobě je.
Návrat nahoru Goto down
Woodie
Warchief
Woodie

Poeet p?íspivku : 315
Registration date : 13. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 7:14 pm

Nowa potrebuje od nekoho nakopat.. Very Happy
Moc vyrecny asi nejsi, tak doufam ze to tak nebude porad Smile
Napiš si o invite ingame /w Woodie, Darkcool,Chimere, Harbinger, Xeroman, Martyy

Přijat

lock LOCKED
Návrat nahoru Goto down
http://avengers.goodforum.net
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Darkmastter,resto shaman,80 lvl   Darkmastter,resto shaman,80 lvl Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Darkmastter,resto shaman,80 lvl
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Azeroth Avengers forum :: AA - Drak'thul :: Přihlášky-
Přejdi na: