| Scratik Mage 80 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Scrat Hated
Poeet p?íspivku : 12 Age : 29 Registration date : 14. 12. 08
| Předmět: Scratik Mage 80 Sun Dec 14, 2008 2:16 pm | |
| 1. Vaše křestní jméno a věk. (popř. odkud pocházíte) Jmenuji se Jakub a je mi 13 let, jsem z Prahy 2. Kolik máte času na raidování, jste ochoten se přizpůsobit? (kolik dní v týdnu a které dny, od-do) Tak raidovat můžu denně od 15:00 až 23:00 Přispůsobit? Do určité míry ano 3.Jaké máte zkušnosti s raidováním před a po BC?? Před BC jsem vůbec neraidoval a po BC moc ne protože hned jak jsem dodělal 70 vyšlo WotLK jen sem párkrát zašel KZ 4. jaký máte eq, zkuste si ho obhájit + link na armory Eq mam full modrý + asi 3 epiky (armory - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Scratik ) 5. Jaké máte talenty, jste ochoten si je kvůli raidu a prospěchu guildy změnit? Talenty teď jedu arcane. Ano, jsem ochoten si je změnít. 6.Vaše předchozí guildy, proč jste odešel / byl vyhozen ? Defilers Clan, odešel jsem protože se tam vytvořil jakýsi 10 man raid team, který non-stop raidoval a ostatni lidi mohli chodit akorát tak s pugem. 7. Proč jste si vybral naši guildu a čím si myslíte že můžete být pro guildu prospěšný? Vaší guildu jsem si vybral protože na mě působíte jako dobrá parta. Také od Vás znam Coraina z gildy Death From Darkness 8. Napište něco málo o vás. Nevím co dodat, myslím že jsem všechno řekl, leda tak že WoWko mě prostě baví Na VT být můžu, řekněte verzi, Mikrofon mám http://pc.itek.cz/multimedia-sluchatka-herni/610152-Labtec-Headset-Gaming-FX1
Naposledy upravil Scrat dne Mon Dec 15, 2008 12:08 am, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : Barvičky ;) to jó no) | |
|
| |
Sheffe Officer
Poeet p?íspivku : 49 Age : 34 Localisation : Orgrimar Registration date : 21. 02. 08
| Předmět: Scratik Sun Dec 14, 2008 2:45 pm | |
| mno na tvuj věk docela pekna přihlaška narozdil od nekterych co si tady psali no jinak k těm zkušenostem docela slaby no v podstate s raidovanim a progressem nemaš zkušenosti to KZ pres patch je dost sux až na to že u nas je vekovy prumer tak 18-19let nemam vyhrady stejnak se naky ten mage hodi
PRO | |
|
| |
Woodie Warchief
Poeet p?íspivku : 315 Age : 35 Localisation : Thunder Bluff Registration date : 13. 05. 07
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Sun Dec 14, 2008 4:20 pm | |
| Nechci být za mrchu.. Podle přihlášky vypadáš rozumně + Věk - zkušenosti - raid time, jsi si jist že tě matka nechát hrát do 11? sám mám ve svých 19 problém matku utankovat nevím smalere jsou tu starší lidi 24 + a není jich málo podtrženo sečteno jsi v mínusu. Neber to odemne jako špatnou věc, ale věz že by sis tady asi s většinou z nás moc nerozuměl. A nic by na tom nezměnila ani jiná class. Takže Proti | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Sun Dec 14, 2008 7:03 pm | |
| ok ... ... btw matka mě nechá hrát do 11 ... to je ale má věc, také nevím co vadí na věku, podle mě je to jedno, mozek mám a funguje. Kdybych lhal tak byste to nepoznali | |
|
| |
Sheffe Officer
Poeet p?íspivku : 49 Age : 34 Localisation : Orgrimar Registration date : 21. 02. 08
| Předmět: Scratik Sun Dec 14, 2008 7:55 pm | |
| mnel si napsat je mi 25 a nemluvil bys to VT tak bys se k nam dostal | |
|
| |
Woodie Warchief
Poeet p?íspivku : 315 Age : 35 Localisation : Thunder Bluff Registration date : 13. 05. 07
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Sun Dec 14, 2008 7:56 pm | |
| No pokud jsi predcasne nemutoval tak by sme to poznali dalsi veci vidim nikde napsany ze mas VT, a jestli jeste dopises ze nemas mikrak... podepsal sis ortel smrti. | |
|
| |
coriane Hated
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 25. 11. 08
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Sun Dec 14, 2008 8:08 pm | |
| Ja som s nim moc nechodil po raidoch, takmer som ho vobec nepoznal, ale podla pokecu s ami zda celkom fajn clovek, aj pristup ku prihlaske o niecom svedci .BTw kazdy sme raz niekde zacinal.Nejdem tu nic pisat viac, ci zobrat alebo nie.To necham na vedie G | |
|
| |
Sheffe Officer
| Předmět: Scratik Sun Dec 14, 2008 8:12 pm | |
| spravny wowkař ma VT a mikrak a pak sou tu lajdaci ktery sou lini si ten mikrak nebo VT pořidit jinak to ve wow nevidim | |
|
| |
coriane Hated
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 25. 11. 08
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Mon Dec 15, 2008 12:59 am | |
| PRO Pekne farebne nemam slow | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Mon Dec 15, 2008 1:28 am | |
| Hehe díky | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Mon Dec 15, 2008 9:51 am | |
| Ahoj draku, rovněž zastávám názor, že takto mladí hráči na progress příliš nejsou. Sám jim příliš nevěřím, protože mnozí z vás máte tendenci urazit se po první kritice. Také musíš počítat s tím, že pokud budeš mluvit do mikráku tak si tě občas budou starší dobírat(v tomto věku je to nejčastšji kvůli hlásku ). Není v tom nic špatného jen si na to člověk musí zvyknout, měli jsme v původní guildě stejně starého warlocka, byl to slušný hráč,ale vadilo mu,že ho máme skoro jako maskota:) Byl jsem původně PROTI,ale rozhodnutí nechám na ostatních. Mage tu máme dva stabilní a další by si ještě místo našel,takže za mě PRO, s tím, že budeš muset dokát to, co jsi tak působivě a přesvědčivě napsal do přihlášky. |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Mon Dec 15, 2008 11:04 pm | |
| Srry, zapoměl jsem napsat že jsem ješte teď naposledy byl asi 3x Vault of Archavon a asi 2x HC | |
|
| |
Sheffe Officer
| Předmět: Scratik Mon Dec 15, 2008 11:42 pm | |
| Takže jestli se zmiřiš všem temhle vecěm o kterych bylo míněno tak bych mluvil asi za vetšinu že by jsme tě na zkoušku přijaly jestli se potvrdi toco už zmínil Darkcool a budeš se uražet nebo nejak brečet tak se s tebou moc parat nebudem takže si napiš o inv in-game
/w Sheffe,Woodie,Darkcool
PŘIJAT - LOCKED | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 4:33 pm | |
| Sorry sheffe ze ti do toho vrtam..
Tento hoch sek nam hlasi podlep rihlasky vypada vzorne. Jednu chvili sem i uvazoval ze by to slo, alep ak sem te nekde zahlid ve meste v chatu si pres yel nadaval a nadaval takovy pekny slovicka a mlel si proste "exkrementy", coz ve me utvrdilo presvedceni ze proste NE!
Jako clen guildy by si se mel nejak chovat, nejak guildu prezentovat. Co z ty nejspis nedokazes. Kazdem usice nekdy ujede huba ale vzhledem k veku ti bude asi ujizdet casteji.
Takze jsem PROTI , leda že by tu napsala pulku guildy že tě mezi sebe chcou. | |
|
| |
Sheffe Officer
| Předmět: Scratik Tue Dec 16, 2008 5:14 pm | |
| Np Woodie tohle je dost duležite chovani řika za vše a jestli je to pravda tak s mym hlasem nepočitej jinak maš tu místo na abys Obhajil tohle obvinení,hold REOPEN | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:00 pm | |
| Kdy a co jsem řekl a na jakém kanálu? Není mi to jasné, proč bych to říkal ... stejně je to jedno. Hold mě Woodie nemá rád a to se nezmění | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:05 pm | |
| Sobota/nedele alici utocili na OG tak si tam tak peknevyvriskaval pres yell | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:09 pm | |
| V sobotu jsem nehrál ... byl jsem kupovat lyže a v neděli jsem zakřikával akorát o inv do raidu ... možná mi to jednou / dvakrát ujelo když jsem se naštval ... killili mě pořád dokola ... | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:14 pm | |
| Nemam radk dyz maly deti mluvi sproste, bych to liskal od rana do vecera, staci mi to na hristi. | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:16 pm | |
| Snažim se nemluvit ... ale kdyš mě něco hooodně dostane tak ujedu ... nevím jestli sis mě tam v tu neděli nespletl ... ale nevadí | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:18 pm | |
| nespletl, páč si mě pak otravoval s tím kdy tě vezmu do guildy.. | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:19 pm | |
| To jste byli v Naxx ne? Myslím | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:21 pm | |
| Ne trpis halucinacemi, s sobotu neraidujeme.. Byl si vubec kupovat lyze? a prestan tu z toho delat flame.. | |
|
| |
Scrat Hated
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:28 pm | |
| Mluvíme o neděli ne? Říkám že v sobotu jsem tam nebyl ... | |
|
| |
Woodie Warchief
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 Tue Dec 16, 2008 7:39 pm | |
| stejně to bylo v poledne.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Scratik Mage 80 | |
| |
|
| |
| Scratik Mage 80 | |
|